Szwedzki Hard Tack jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni skandynawskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Idź do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, masło, maślanka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Hard Candy, Niezbyt "Twarda" Lemoniada, oraz SOS Twardy.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól przesiać do dużej miski. Wcierać w skracanie, aż mieszanina pojawi się piaszczysta. Mieszamy w maślance, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Skracanie
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
Rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
4
Pokroić w 4-calowe kwadraty, a następnie wyciąć każdy kwadrat po przekątnej w trójkąty i ukłuć widelcem.
5
Piecz Trójkąty w nagrzanym piekarniku na nieczystych arkuszach ciasteczek, aż wyschną i lekko rumiane, około 10 minut.