Ciasto Bezglutenowe Ciasto Ciasto Crust

Ciasto Bezglutenowe Ciasto Ciasto Crust
Need a skórka wegetariańska? Bezglutenowe ciasto ciasto skorupa może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 475 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązową mąkę ryżową, mąkę z prosa, mąkę sorgo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Bette Hagman ' s Four Flour Pastry (ciasto bezglutenowe), Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.

Instrukcje

1
Robot kuchenny w misce robota kuchennego połącz suche składniki. Puls do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać masło. Puls do połączenia. Nie powinny pozostać żadne duże kawałki masła. To zajmuje około dziesięciu krótkich impulsów.  
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski mieszającej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
4
Dodaj 4 łyżki wody i wymieszaj, używając drewnianej łyżki. Jeśli mieszanina jest sucha, dodaj więcej wody, jedną łyżkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Ręcznie
6
Suche składniki ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać masło. Używając rąk lub noża do ciast, pokrój masło na mieszankę mąki, aż nie pozostaną duże kawałki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
8
Dodaj 4 łyżki wody i wymieszaj, używając drewnianej łyżki. Jeśli mieszanina jest sucha, dodaj więcej wody, jedną łyżkę na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Ciasto podzielić na pół i owinąć folią. Wyluzuj przez godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
10
Wyjąć skórkę z lodówki i pozostawić do osiągnięcia niemal temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Wytnij dwa kawałki pergaminu 12 na 18 cali. Lekko mąka jeden kawałek pergaminu z mąką z białego ryżu. Wyłóż ciasto na papier. Obficie mąkę wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
12
Rozwałkuj ciasto na duże koło, około 11 cali. Odwróć płytkę ciasta na ciasto. Przesuń rękę między blatem a pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
13
Połóż drugą rękę na dnie patelni. W jednym szybkim ruchu, odwrócić ciasto i patelni. Wciśnij ciasto na patelnię. Ostrożnie ściągnij papier z ciasta. Jeśli którykolwiek z ciasta rozerwie się, naciśnij go z powrotem. Przyciąć krawędzie, zacisnąć w razie potrzeby.  W przypadku ciasta z podwójną skórką powtórz proces. Szybko odwróć rozwałkowane ciasto na wierzch wypełnionego ciasta lub rozwałkuj ciasto wokół wałka do ciasta i przenieś je na wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
14
Upiecz ciasto w czasie i temperaturze, którą kieruje przepis na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn