Ciasto Ananasowo-Mango
Ananasowy placek Mango może być tylko deserem, którego szukasz. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 260 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, mango, ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 26%. Spróbuj Dżem Ananasowy Z Mango, Dżem z mango i ananasa, oraz Sałatka z mango i ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Wymieszać Mango, odsączone pokruszone ananasy, cukier biały, cukier brązowy, sok jabłkowy i tapioka.
Odstawić do miski na 20 minut.
Wlać nadzienie do nieobrobionej skorupki ciasta i doprawić masłem lub margaryną. Przykryć wierzchnią skórką, a brzegi uszczelnić.
Przeciąć szczeliny w górnej części zewnętrznej skorupy.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 1 godzinę, lub aż pęcherzyki pękną powoli i skorupa jest ładny złoty kolor brązowy.
Ostudzić ciasto i podawać w temperaturze pokojowej.