Ciasto Ananasowo-Mango

Ciasto Ananasowo-Mango
Ananasowy placek Mango może być tylko deserem, którego szukasz. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 260 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 41 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego cukru, mango, ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 26%. Spróbuj Dżem Ananasowy Z Mango, Dżem z mango i ananasa, oraz Sałatka z mango i ananasem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać Mango, odsączone pokruszone ananasy, cukier biały, cukier brązowy, sok jabłkowy i tapioka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kruszony AnanasKruszony Ananas
Sok JabłkowySok Jabłkowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
TapiokaTapioka
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
3
Odstawić do miski na 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wlać nadzienie do nieobrobionej skorupki ciasta i doprawić masłem lub margaryną. Przykryć wierzchnią skórką, a brzegi uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
MasłoMasło
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
5
Przeciąć szczeliny w górnej części zewnętrznej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 1 godzinę, lub aż pęcherzyki pękną powoli i skorupa jest ładny złoty kolor brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ostudzić ciasto i podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn