Cookie Crumb-Topped Apple Crisp jest bezmleczne deser. Ten przepis sprawia, że 55 porcji z 41 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka margaryny, jabłka granny smith, cool whip lite bited topping i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Okruchy Szarlotki, Szarlotka z okruchami, oraz Szarlotka Z Okruchami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Jabłka wrzucić z 1/4 szklanki cukru i 1 łyżeczka. cynamon; umieść w 8-lub 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Cream Sherry, Madera i Prosecco są doskonałym wyborem na ciasteczka. Słodkie szampańskie Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciastek, słodką śmietankową sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do ciastek z orzechami. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.