Ciastka W Paski Z Trzciny Cukrowej
Ciastka w paski z trzciny cukrowej mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 121 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jeśli masz lukier maślany, masło, barwnik spożywczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Ciasteczka Z Trzciny Cukrowej, oraz Ciasteczka Z Trzciny Cukrowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmarować (lub linia z pergaminem) DNA trzech pasujących 13 x 9-calowych patelni do pieczenia. Ustaw na bok. (Uwaga: jeśli nie masz trzech patelni, możesz ponownie użyć jednej trzy razy).
Umieścić pastę migdałową w dużej misce; rozbić widelcem. Krem z masłem, cukrem i żółtkami do uzyskania lekkości, puszystości i gładkości. Wymieszać z mąką. W innej misce ubijamy białka aż do uzyskania miękkich szczytów. Zagnieść do ciasta, mieszając aż do całkowitego wymieszania.
Ciasto podzielić na trzy równe części.
Ciasto rozprowadzić na przygotowanych patelniach.
Piec w temperaturze 350 ° F przez 10-12 minut lub do momentu, gdy krawędzie będą jasnobrązowe.
Odwróć na stojaki z drutu; Usuń pergamin, jeśli go użyłeś.
Umieść inny stojak z drutu na górze i obróć. Całkowicie fajne.
Umieść jedną z warstw na dużym kawałku folii.
Rozprowadzić równomiernie lukrem. Wierzch drugą warstwą i rozprowadź więcej lukru.
Warstwa trzeci kawałek na wierzchu (nie mróz góry), tworząc 3-warstwowy stos ciasta. Przynieś folię na warstwy. Przesuń na blasze do pieczenia i ustaw deskę do krojenia lub ciężką, płaską patelnię na górze, aby skompresować warstwy. Przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, lub tak długo, jak przez noc.
Później lub następnego dnia rozpuść czekoladę w podwójnym kotle.
Rozprowadzić na wierzchniej warstwie; pozostawić do stwardnienia. Ostrym nożem przyciąć krawędzie.
Pokrój w paski o szerokości 1/2 cala; następnie pokrój każdy pasek na 4-5 sztuk. Przechowywać w szczelnych pojemnikach.