Ciastka Okara "Krab"

Ciastka Okara
Ciastka Okara "Krab" to wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, old bay przyprawy, płatki dulse, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasteczka Kokosowe Okara (lub tofu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 8 do 10 minut, lub do wysuszenia i tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wyjąć z piekarnika i odstawić. Na patelni nieprzywierającej, seler, cebula, marchew, pieprz i pietruszka, aż zmiękną, o 5 protokół. W dużej misce połącz okara, smażoną mieszankę warzywną, płatki owsiane i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Płatki OwsianePłatki Owsiane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
OkaraOkara
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Dobrze wymieszać i odstawić do" odpoczynku " na 10 minut. Rozgrzej piekarnik do 350° F. używając około 1/4 szklanki dla każdego ciasta, tworzą mieszaninę na około 15-20 pasztecików o 2 cale i 1/2 cala grubości. Płaszcz z każdej strony patty z bułką tartą i umieścić na nonstick blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec 15 minut. Ostrożnie obrócić ciasta i wrócić do piekarnika, aby piec, aż druga strona jest tasty i rumiane, o 15-20 protokół. Są to pyszne serwowane z pikantnym sosem koktajlowym lub wegańskim sosem tatarskim; robią również doskonałą kanapkę na francuskim chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos KoktajlowySos Koktajlowy
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn