Ciastka Okara "Krab"
Ciastka Okara "Krab" to wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka papryki, old bay przyprawy, płatki dulse, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasteczka Kokosowe Okara (lub tofu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku przez 8 do 10 minut, lub do wysuszenia i tosty.
Wyjąć z piekarnika i odstawić. Na patelni nieprzywierającej, seler, cebula, marchew, pieprz i pietruszka, aż zmiękną, o 5 protokół. W dużej misce połącz okara, smażoną mieszankę warzywną, płatki owsiane i przyprawy.
Dobrze wymieszać i odstawić do" odpoczynku " na 10 minut. Rozgrzej piekarnik do 350° F. używając około 1/4 szklanki dla każdego ciasta, tworzą mieszaninę na około 15-20 pasztecików o 2 cale i 1/2 cala grubości. Płaszcz z każdej strony patty z bułką tartą i umieścić na nonstick blachy do pieczenia.
Piec 15 minut. Ostrożnie obrócić ciasta i wrócić do piekarnika, aby piec, aż druga strona jest tasty i rumiane, o 15-20 protokół. Są to pyszne serwowane z pikantnym sosem koktajlowym lub wegańskim sosem tatarskim; robią również doskonałą kanapkę na francuskim chlebie.