Ciastka krabowe z Sassy Tatar

Ciastka krabowe z Sassy Tatar
Ciastka krabowe z Sassy Tatar może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 2,76 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę cajun, okruchy chleba przyprawione ziołami, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest dobre. Spróbuj Ciasta krabowe z pikantnym sosem tatarskim, Chrupiące ciasta krabowe z sosem tatarskim, oraz Louisiana Crab Cakes with Creole Tatar Sauce dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sassy sos tatarski: w małej misce połączyć wszystkie składniki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ciasto krabowe: w średniej misce dodaj mięso krabowe, majonez, bułkę tartą, przyprawę do owoców morza, jajko i sok z cytryny. Wymieszać, aby połączyć. Uformuj 6 ciastek krabowych o średnicy około 2 1/2 cala i umieść na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek3 Funty średniej Wielkości Krewetek, Z Ogonem, Bez Skorupy, Bez żyłek
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
KrabKrab
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W małej plastikowej torbie zmiażdżyć krakersy saltine i umieścić w płytkim naczyniu. Lekko pogłębiać uformowane ciastka krabowe do pokruszonych krakersów i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
Do WiązaniaDo Wiązania
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
4
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni. Gdy olej jest gorący, smażyć ciastka krabowe partiami przez około 3 minuty z każdej strony lub aż tylko złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przełożyć na patelnię lub talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Podawać ciasta krabowe z sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn