Ciastka Krabowe Mendo

Ciastka Krabowe Mendo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mendo krabowe ciastka spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1715 kalorii, 82g białka, oraz 119g tłuszczu każdy. Na 10,08 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz estragon aioli, sałatkę z kapusty szampańskiej, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciastka krabowe Mendo Bistro z kapustą, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sortuj kraba; Usuń i wyrzuć wszelkie kawałki muszli. W misce, połączyć kraba, 3/4 szklanki panko, i zielonej cebuli. Delikatnie wymieszać w 3/4 szklanki estragon aioli tylko do momentu, aż mieszanina trzyma się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
EstragonEstragon
AioliAioli
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Naciśnij mieszaninę mocno do ośmiu równych pasztecików o szerokości 3 cali; Ustaw lekko od siebie na woskowanym papierze lub folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Pozostałe panko wlać do płytkiej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Wlać 1/3 szklanki oleju do dużej patelni na średnim ogniu. Gdy gorące, umieścić każde ciasto krabowe w panko. Za pomocą szczelinowej szpatułki obróć się, delikatnie naciskając, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
KrabKrab
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
6
Smażyć ciasta w małych partiach, używając więcej oleju w razie potrzeby, aż złoty kolor na dole, 2 do 4 protokół; obrócić delikatnie i gotować, aż rumiane z drugiej strony i gorące w środku, 2 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Przenieś ciasta jako gotowane na obramowaną blachę do pieczenia w jednej warstwie i utrzymuj ciepło w piekarniku. Wyrzuć Pozostałe panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Sałatkę z kapusty podzielić między talerze. Ustaw ciasta krabowe obok sałatki, top każdy z odrobiną estragon aioli, i podawać natychmiast, z pozostałych aioli w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
KapustaKapusta
AioliAioli
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje1
Ocena Zdrowia69
Magazyn