Ciastka Krabowe Mendo
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Mendo krabowe ciastka spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1715 kalorii, 82g białka, oraz 119g tłuszczu każdy. Na 10,08 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz estragon aioli, sałatkę z kapusty szampańskiej, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Ciastka krabowe Mendo Bistro z kapustą, Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, oraz Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sortuj kraba; Usuń i wyrzuć wszelkie kawałki muszli. W misce, połączyć kraba, 3/4 szklanki panko, i zielonej cebuli. Delikatnie wymieszać w 3/4 szklanki estragon aioli tylko do momentu, aż mieszanina trzyma się razem.
Naciśnij mieszaninę mocno do ośmiu równych pasztecików o szerokości 3 cali; Ustaw lekko od siebie na woskowanym papierze lub folii.
Pozostałe panko wlać do płytkiej miski.
Wlać 1/3 szklanki oleju do dużej patelni na średnim ogniu. Gdy gorące, umieścić każde ciasto krabowe w panko. Za pomocą szczelinowej szpatułki obróć się, delikatnie naciskając, aby pokryć.
Smażyć ciasta w małych partiach, używając więcej oleju w razie potrzeby, aż złoty kolor na dole, 2 do 4 protokół; obrócić delikatnie i gotować, aż rumiane z drugiej strony i gorące w środku, 2 do 4 minut dłużej.
Przenieś ciasta jako gotowane na obramowaną blachę do pieczenia w jednej warstwie i utrzymuj ciepło w piekarniku. Wyrzuć Pozostałe panko.
Sałatkę z kapusty podzielić między talerze. Ustaw ciasta krabowe obok sałatki, top każdy z odrobiną estragon aioli, i podawać natychmiast, z pozostałych aioli w misce.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.