Ciasteczka z masłem orzechowym z kawałkami toffi
Need a deser wegetariański? Ciasteczka z masłem orzechowym z kawałkami toffi może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 691 kalorii, 14g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sody oczyszczonej, vanillan extract, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Peanut Butter Butterscotch Skillet Cookies, Chocolate Chip Butterscotch Peanut Butter Cookies, oraz No-Bake Peanut Butter Butterscotch Crisp Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Beat masło i masło orzechowe, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier, ubijając, aby zmiksować. Ubić w jajku i wanilii. Wymieszać z mieszaniną mąki i kęsów maślanych. Uformuj na duży dysk i owiń w plastik. Schłodzić przez 2 godziny lub przez noc.
Rozgrzej piekarnik do 191°; wyłóż 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Użyj rąk, aby uformować ciasto na kulki 1 1/2 cala.
Umieścić kulki około 2 cale od siebie na arkuszach cookie. Za pomocą widelca naciśnij kulki płasko, a następnie naciśnij ponownie, aby utworzyć krzyżowy wzór.
Piec ciasteczka, aż lekko rumiane, o 15 protokół. Schłodzić na arkuszach przez 10 minut, a następnie przenieść do stojaków, aby całkowicie ostygnąć. Powtórz z pozostałym ciastem.