Ciasteczka Z Masłem Orzechowym
Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz amerykańskiego jedzenia. Spróbuj zrobić ciasteczka z masłem orzechowym w domu. Ten przepis daje 54 porcje z 122 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za 14 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Niewiele osób naprawdę lubi ten deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mleko skondensowane, półsłodkie kawałki czekolady, masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasteczka z masłem orzechowym z lukrem z masłem orzechowym, Ciasteczka z masłem orzechowym z chipsami z masłem orzechowym, oraz 3 Składnik bez pieczenia ciastek z masłem orzechowym (bez mąki, masła, oleju, jajek lub cukru rafinowanego).
Instrukcje
W misce wymieszaj ciasto, olej i jajko, aż będą kruche. Odłóż 1 filiżankę na polewę. Mocno dociśnij pozostałą mieszaninę do natłuszczonego 13-calowego. x 9-w. blacha do pieczenia; odstawić.
W misce wymieszaj mleko, czekoladę, masło orzechowe i wanilię na gładką masę.
Posyp zarezerwowaną mieszanką miękiszu.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy ciasteczka oderwą się od patelni. Ostudzić na ruszcie.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy ciastek. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które można spróbować, jest Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano
Intensywnie rubinowa czerwień o przyjemnych aromatach, które są trwałe i owocowe. Wytrawne, ale jednocześnie owocowe. Miękkie i świeże na podniebieniu.