Ciasteczka Z Cukrem Waniliowo-Fasolowym

Ciasteczka Z Cukrem Waniliowo-Fasolowym
Ciasteczka z cukrem waniliowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 63 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ekstraktu waniliowego, jajko, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka Z Cukrem Waniliowym, Ciasteczka Z Cukrem Waniliowo-Fasolowym, oraz Wanilia Bean Christmas Sugar Cookies.

Instrukcje

1
W misce z mikserem ubić razem masło, skrócenie, i 3/4 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste. Nożem połówki ziaren wanilii wzdłuż. Zeskrobać nasiona na mieszaninę masła i ubić w ekstrakcie z jajka i wanilii, aż dobrze się połączą. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do mieszaniny i ubijać, aż się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
NasionaNasiona
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
NóżNóż
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Na dużym arkuszu papieru woskowego uformuj ciasto na 10-na 2-calowy kłodę i zwiń w papier woskowy. Schłodzić ciasto do jędrności, co najmniej 4 godziny. Ciasto utrzymuje się do 3 dni owinięte w papier woskowy i folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pozostałe 1/4 szklanki cukru wyłożyć na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
5
Usuń papier woskowy i zwiń zaloguj w cukrze (nie cały cukier będzie przylegał do dziennika).
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
6
Kłodę pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala i na półmisku zanurzyć pokrojone boki plastrów w cukrze. Ułóż ciasteczka 1/2 cala od siebie na nieczystych blach do pieczenia i piec partiami w środku piekarnika 10 do 12 minut, lub aż krawędzie są bladozłoty. Za pomocą metalowej szpatułki przenieś ciasteczka do stojaka w celu ostygnięcia. Ciasteczka mogą być wykonane 2 dni wcześniej (patrz uwaga powyżej) i przechowywane między arkuszami papieru woskowego w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CukierCukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn