Ciasteczka Z Cukrem Fruktozowym
Ciastka z cukrem fruktozowym to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 60 porcjami. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonych goździków, mielonego cynamonu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Domowe Batoniki Musli Do Żucia (Bez Syropu Kukurydzianego O Wysokiej Zawartości Fruktozy), Ciasteczka Z Cukrem Amiszu (Crisp Sugar Cookies), oraz Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego.
Instrukcje
W dużej misce połącz mąki, sodę oczyszczoną, krem z kamienia nazębnego, goździki, gałkę muszkatołową, cynamon i sól. W innej misce, krem skrócenie, i fruktoza. Ubić jajka, skórkę cytrynową i suche składniki.
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego. Przykryć ciasto i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek. Upuść ciasto przez łyżki 1 1/2 cala od siebie na arkuszach ciastek.
Piec przez 10 do 12 minut, aż lekko zabarwione.
Ostudzić na stojakach z drutu.