Ciasteczka Z Brązowym Cukrem I
Przepis ciasteczka z brązowym cukrem mogę być zrobiony w około 45 minut. Ten deser ma 47 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 48 i kosztuje 5 centów za porcję. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, brązowy cukier, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. 10 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, który można poprawić. Spróbuj Miękkie Batch Brown Butter Brown Sugar Cookies, Ciasteczka Do Żucia Brown Sugar & Brown Ale, oraz Ciasteczka Z Brązowym Masłem Z Brązowym Cukrem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj masło i brązowy cukier. Ubij jajko, gęstą śmietanę i wanilię.
Powoli dodaj mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Mieszaj, aż dobrze się połączą. Jeśli ciasto wydaje się zbyt suche, dodawaj wodę po 1/2 łyżeczki na raz.
Przykryj i wstaw do lodówki na 4 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala.
Wytnij foremkami do ciastek i umieść w odległości 1 1/2 cala od siebie na arkuszach ciastek.
Piec 8 do 10 minut, aż będzie lekko zabarwiony.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Madera i Prosecco to moje najlepsze typy ciasteczek cukrowych. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Boso Szampan Różowy Moscato]()
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!