Ciasteczka z białej czekolady, żurawiny i orzechów makadamia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj białej czekolady, żurawiny i Ciasteczek z orzechami makadamia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 36 i kosztuje 40 centów za porcję. Mieszanka ekstraktu waniliowego, sody oczyszczonej, prażonych orzechów macadamia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Biała Czekolada Żurawina Ciasteczka Z Orzechami Makadamia, Ciasteczka z białej czekolady, żurawiny i makadamia, oraz Ciastka z białą czekoladą żurawinową i orzechami makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Pierwsze 3 składniki przesiać do średniej miski. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić masło w dużej misce, aż puszyste.
Dodać oba cukry i ubić do wymieszania. Ubić w jajkach, 1 na raz, następnie wanilii.
Dodać suche składniki i ubić aż do wymieszania. Za pomocą szpatułki wymieszaj żurawinę, białe kawałki czekolady i orzechy.
W przypadku dużych ciastek, upuść ciasto przez heaping tablespoonfuls na przygotowanych arkuszach, odstępy 21/2 cale od siebie. W przypadku małych ciasteczek, upuść ciasto na poziomie łyżek stołowych na arkuszach, w odstępie 11/2 cali od siebie.
Piec ciasteczka, aż tylko złoty, około 18 minut dla dużych ciasteczek i około 15 minut dla małych ciasteczek. Schłodzić na prześcieradłach. Do ahead można zrobić z wyprzedzeniem. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej do 2 dni lub zamrażać do 2 tygodni.