Ciasteczka Z Bekonem
Ciasteczka z bekonem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, mąkę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek Bourbon Brownies, Bekon-Bourbon Brownies z orzechami pekan, oraz Boczek i solone ciasteczka karmelowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 8-calowe kwadratowe naczynie do pieczenia.
Smażyć boczek na patelni na średnim ogniu, aż prawie chrupiące, o 5 protokół.
Dodaj miód i mieszaj, aż pienienie ustąpi.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową na talerz do ostygnięcia.
Wymieszać roztopione masło, brązowy cukier, cukier biały, i ekstrakt wanilii w dużej misce; wymieszać w jajkach.
Przesiać mąkę, kakao w proszku i sól razem w misce; dodać do mieszaniny jaj. Złożyć boczek i chipsy czekoladowe do mieszaniny; wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 25 do 35 minut. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia przez 20 minut przed cięciem na kwadraty.