Ciasteczka Twarogowe
Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 11% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Dwie osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dżem malinowy, plus 2 łyżki twarogu, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj Ciasteczka Twarogowe Z Ciemnej Czekolady, Sałatka z twarogu z serem Feta i orzechami, oraz Ciasto Z Twarogiem podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę umieścić w średniej misce; pokroić w maśle jak na ciasto. Mieszać w twarogu, aż mieszanina tworzy kulkę (można użyć robota kuchennego). Wyluzuj 1 godzinę.
Na posypanej mąką powierzchni rozwałkować ciasto do 1/8 cala. grubość.
Cięcie z 3-in. obcinarka okrągła.
Umieść poziom 1/4 łyżeczki dżemu w środku ciastka reach. Zwilżyć krawędzie i złożyć na pół; szczelnie zamknąć widelcem.
Umieścić na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia; nakłuć blaty widelcem.
Piec w temperaturze 400° przez 15 minut lub aż lekko się zarumieni. Cool na stojakach drucianych. Do glazury, połączyć cukier, ekstrakt i tyle mleka, aby cienka konsystencja rozprowadzania; skropić schłodzone ciasteczka.