Ciasteczka Owsiane Toffi
Ciasteczka owsiane toffi mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Mieszanka sody oczyszczonej, brązowego cukru, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ciasteczka Owsiane Toffi, Ciasteczka Owsiane Toffi, oraz Ciasteczka Owsiane Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, owies, sodę oczyszczoną i sól połączyć w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Umieścić cukier i masło w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane (około 5 minut).
Dodać wanilię i jajko; dobrze ubić.
Dodać mieszaninę mąki; beat tylko do połączenia. Wmieszaj kawałki toffi.
Upuść ciasto przez łyżki stołowe 2 cale od siebie na 2 blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 11 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na patelniach 1 minuta.
Usuń ciasteczka z patelni; całkowicie schłodzić na stojakach z drutu.