Ciasteczka owsiane
Ciasteczka owsiane Drop Cookies mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na desery. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis na wegetariańskie lacto ovo ma 83 kalorie , 1 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Za 11 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest na 72 osoby. Jeśli masz pod ręką cukier, brązowy cukier, brązowy cukier i kilka innych składników, możesz go zrobić. 12 osób uznało ten przepis za pełen smaku i sycący. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasteczka cukrowe Drop Cookies Lemon Drop Cookies i Lemon Drop Jello Shots .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Przesiej mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon; wymieszaj z płatkami owsianymi i odstaw. Nasmaruj blachy do pieczenia.
W dużej misce ubij masło, biały cukier i brązowy cukier, aż masa stanie się jasna. Wbijaj jajka, jedno po drugim, a następnie wmieszaj wanilię. Wymieszaj mieszankę mąki na przemian z maślanką. Wymieszaj rodzynki i orzechy włoskie. Nakładaj zaokrąglonymi łyżkami na przygotowane blachy do ciastek.
Piecz przez 8 do 10 minut w rozgrzanym piekarniku, aż lekko się zrumienią. Pozostaw ciasteczka na blasze do pieczenia do ostygnięcia na 5 minut przed wyjęciem na kratkę, aby całkowicie ostygły.