Ciasteczka Muszki
Muszka ciasteczka jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 72 porcjami. Ten deser ma 50 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mąka, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Potrójnie Nadziewane Ciasteczka Czekoladowe M&M, Ciasteczka Toffi I Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Elvis Cookies:" Peanut Butter " Banana Bacon Chocolate Chip Cookies, oraz Podwójne ciasteczka z masłem orzechowym i wskazówki dotyczące wysyłania ciasteczek # SundaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka, wanilię, olej roślinny, 1 łyżeczkę cukru oraz mąkę i sól w misce miksera elektrycznego wyposażonego w łopatkę i zmiksuj na małej prędkości, aż do włączenia. Następnie bij z dużą prędkością przez 5 minut.
Usuń wiosło i zeskrobać ciasto po bokach miski. Pozostawić ciasto w misce, przykryte, aż będzie miękkie i gąbczaste Na Zewnątrz, około 1 godziny. Następnie wyjmij go z miski, będzie lepki i zrób z niego kulkę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C) i posmaruj 2 blachy do pieczenia.
Posypać powierzchnię roboczą 1 szklanką cukru, o głębokości około 1/8 cala.
Ciasto ułożyć na środku, lekko spłaszczyć wałkiem do ciasta i obficie posypać cukrem.
Rozwałkuj ciasto na grubość 1/8 cala, prostokąt około 18 na 12 cali. Następnie, za pomocą noża do ciasta lub tępego noża, wyciąć ciasto na paski o szerokości 3/4 cala i długości 2 cali. Podnieś każdy pasek, skręć w środku, aby zrobić muszkę i umieść na arkuszach ciastek, pozostawiając 1/2 cala między każdym paskiem.
Piec ciasteczka przez 25 do 30 minut na środkowym stojaku piekarnika, aż ciasteczka są trudne w dotyku na wszystkich rogach i złoty brąz. (Jeśli używasz 1 piekarnika, umieść arkusze ciastek na górnej i środkowej półce, a następnie przełącz je w połowie). Aby sprawdzić doneness, złamać ciastko na pół. Jeśli jest ciasto lub zbyt miękkie, to nie jest jeszcze zrobione. Wróć do piekarnika na kilka minut więcej.