Ciasteczka Melasy Miętowej

Ciasteczka Melasy Miętowej
Ciasteczka melasy miętowej mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 61 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 48. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka miętowych cukierków, takich jak laski cukierków, mocno brązowy cukier, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Ciasteczka Melasy Miętowej, Miętowe ciasteczka czerwone aksamitne z miętowymi pocałunkami, oraz 10 dni ciasteczek: Ciasteczka melasy do żucia.

Instrukcje

1
W dużej misce, z mikserem na średniej prędkości, beat 2/3 szklanki masła, cukier granulowany, i brązowy cukier, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj jajko i melasę i ubijaj, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
W średniej misce wymieszaj mąkę, cynamon, imbir, goździki, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszaj z masłem, a następnie ubijaj, aż ciasto się połączy. Wymieszać z miętowym cukierkiem. Przykryć miskę folią i zamrozić, aż ciasto będzie twarde, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki MiętoweCukierki Miętowe
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Jak Pistacje Lub Orzechy WłoskieJak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Kształt ciasta na 1-calowe kulki i umieścić około 2 cale od siebie na masle 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec ciasteczka w 350 regularne lub Piec konwekcyjny, aż lekko rumiane, 12 do 15 minut; jeśli pieczenia dwóch arkuszy na raz w jednym piekarniku, zmienić ich pozycje w połowie pieczenia. Natychmiast, za pomocą szerokiej szpatułki, przenieś ciasteczka do stojaków w celu ostygnięcia. Gdy ostygnie, skropić lukrem z mięty pieprzowej; zachowaj pozostały lukier do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Lukier miętowy: w misce wymieszaj 1 szklankę cukru pudru, 2 łyżki mleka i 1/4 łyżeczki wanilii, aż dobrze się wymieszasz. Jeśli jest zbyt gęsty, aby mżeć, wymieszaj więcej mleka, 1/2 łyżeczki na raz, aż będzie wystarczająco cienki. Wymieszać 1 łyżkę drobno pokruszone cukierki mięty pieprzowej i 1 do 2 kropli czerwonego barwnika spożywczego, jeśli jest to pożądane. Daje 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Cukierki MiętoweCukierki Miętowe
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Mięta PieprzowaMięta Pieprzowa
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn