Ciasteczka maślane rumiane z lukrem karmelowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj ciasteczka z rumianym masłem z lukrem karmelowym. Ten przepis służy 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 161 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka mleka, sól, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka rumiane maślane z solonym lukrem karmelowym, Ciasto dyniowe z rumianym masłem z solonym lukrem karmelowym, oraz Ciasteczka dyniowe z rumianym lukrem maślanym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w 2-quart ciężki rondel, stopić 1 szklanka masła na średnim ogniu. Nadal gotować, stale mieszając, aż masło będzie jasnobrązowe. Schłodzić co najmniej 10 minut.
W dużej misce, wymieszać rumiane masło, 2 szklanki brązowego cukru, 1/2 szklanki mleka i jaj z łyżką. Wymieszać z mąką, sodą oczyszczoną i solą. Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe o 2 cale od siebie na niepreparowanym arkuszu cookie.
Piec ciasteczka 9 do 11 minut lub aż prawie nie wcięcia pozostaje po dotknięciu w centrum. Schłodzić 1 do 2 minut; wyjąć z arkusza cookie do stojaka z drutu. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Tymczasem w rondlu 2-quart, roztopić 1/2 szklanki masła na średnim ogniu. Wymieszać 1 szklankę brązowego cukru.
Podgrzać do wrzenia, stale mieszając. Wymieszać w 1/4 szklanki mleka.
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia. Chłodny do letniego, około 30 minut. Stopniowo wymieszać z cukrem pudrem.
Polewa karmelowa rozłożyć na ciastkach.