Ciasteczka makadamia i imbir
Ciasteczka makadamiańskie i imbirowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz skórkę pomarańczową, orzechy makadamia, mąkę samozbierającą się i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Śnieżki Z Orzechów Imbirowo-Macadamia, Macadamia & Ginger Fingers, oraz Ciasto Bananowo-Imbirowo-Makadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia papierem do pieczenia; zabezpieczyć taśmą maskującą.
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Umieść mąkę i orzechy w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub do momentu, gdy mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Rezerwa 1 łyżka mieszanki mąki w robocie kuchennym; ustawić pozostałą mieszaninę mąki na bok.
Dodać imbir do robota kuchennego; puls 8 razy lub aż drobno mielone. Wymieszać z pozostałą mieszaniną mąki; odstawić.
Białka umieścić w dużej misce i ubić mikserem z dużą prędkością 1 minutę lub do miękkich szczytów. Ubijając z dużą prędkością, stopniowo dodawać cukier i miód; pokonać 4 minuty lub aż gruby i błyszczący. Delikatnie złożyć mieszaninę mąki i skórki. Upuść ciasto przez poziom łyżki stołowe 2 cale od siebie na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w 300 przez 18 minut lub aż zestaw.
Wyjąć z blach do pieczenia i ostudzić na stojaku z drutu.