Ciasteczka kanapkowe z masłem orzechowym, aka "Nora Ephron"

Ciasteczka kanapkowe z masłem orzechowym, aka
Jeśli 27 centów za porcję falls w budżecie, Peanut Butter Sandwich Cookies, aka "Noran Ephron" może być wielki Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Udaj się do sklepu i odbierz płatki owsiane, proszek do pieczenia, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sernik Noran Efron, Ciasteczka Kanapkowe Z Masłem Orzechowym Z Melasą Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasteczka Z Masłem Orzechowym.

Instrukcje

1
Aby nadzienie z masła orzechowego, połącz wszystkie składniki nadzienia w misce za pomocą trzepaczki.Przykryć i schłodzić mieszaninę, aż będziesz gotowy do napełnienia ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Aby ciasteczka masło orzechowe, w misce, przesiać razem mąkę, soda oczyszczona, i proszek do pieczenia. Mieszamy z owsem i solą. Odstawić suche składniki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Pliki CookiePliki Cookie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W misce miksera elektrycznego z mocowaniem wiosła, połączyć masło, masywne masło orzechowe, i cukry i śmietana na średniej prędkości, aż bardzo puszyste i blade, co najmniej 3 protokół, skrobanie dół miski do mieszania w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
4
Włącz mikser do średnio-niskie i dodać jajka, po jednym na raz, ubijając do włączenia każdego jajka i skrobanie w dół miski w razie potrzeby. Ubić ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj suche składniki na małej prędkości w 3 do 4 dodatków i wymieszać, aż tylko połączone. Nie przesadzaj.
6
Wyjmij miskę z miksera i zeskrobaj miskę gumową szpatułką, idąc aż do dna miski, aby dobrze wymieszać suche składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Użyj łyżki lodów do porcji Wszystkie Ciasteczka w 1-uncji miarki (lub użyć około 1 czubata łyżka na ciastko), umieszczenie miarki na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia. Powinieneś mieć około 48 ciasteczek. (Możesz umieścić wszystkie ciasteczka blisko siebie, aby schłodzić—później umieścisz je w miejscu do pieczenia.) Schłodzić zebrane ciasteczka przez co najmniej 2 godziny lub dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Gdy jesteś gotowy do upiec ciasteczka, Rozgrzej piekarnik do 191°. Ułóż 8 ciastek, rozmieszczone równomiernie od siebie i rozłożone, na każdym pergaminu wyłożonej blachy do pieczenia. (Uwaga: nie spłaszczyć ciasteczka; będą spłaszczyć jak piec.) Ustaw blachę do pieczenia wewnątrz innej blachy do pieczenia na podwójną patelnię i umieść ją w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Piec, aż równomiernie złoty, o 12 protokół, obracając patelnię w połowie czasu gotowania. Jeśli masz dwie podwójne patelnie w piekarniku w tym samym czasie, również przełącz je między stojakami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć patelnię z piekarnika i ostudzić na stojaku z drutu przez około 10 minut przed wyjęciem ciastek metalową szpatułką. Przed ich napełnieniem pozostaw ciasteczka do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Aby zrobić kanapkę z ciastkami, przekręć jedno ciastko płaską stroną do góry i rozprowadź z nieco mniej niż 2 łyżeczkami nadzienia. (Jeśli masz miarkę 1 uncji, możesz lekko ją wypełnić, aby porcję nadzienia lub wypełnić łyżkę stołową.) Top z innym ciastkiem, płaską stroną w dół, delikatnie naciskając. Powtarzaj, aż wszystkie ciasteczka zostaną złożone w kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
12
Z Dalii
13
Bakery Cookbook: Sweetness in Seattle by Tom Douglas and Shelley Lance. Zdjęcia: Ed Anderson. Copyright © 2012 by Tom Douglas. Opublikowane przez Harper
14
Collins Publishers.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn