Ciasteczka Imbirowe Do Żucia
Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 103 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Mieszanka gałki muszkatołowej, mielony cynamon, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczka Imbirowe Bez Jaj | Chewy Imbirowe Ciasteczka Melasy, Ciasteczka Imbirowe Do Żucia, oraz Ciasteczka Imbirowe Do Żucia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż stojaki w dolnej i górnej części piekarnika; rozgrzej do 350°. Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
W średniej misce wymieszać mąkę, zmielony imbir, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową, sól i pieprz.
Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat brązowy cukier, skrócenie, i masło w dużej misce, skrobanie w dół boki w połowie ubijania, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej.
Dodaj jajko, melasę, starty imbir i wanilię; ubić, aby zmiksować.
Dodać mieszaninę mąki; pokonać na niskiej prędkości tylko do mieszania.
Wymieszać w krystalizowanym imbirze (ciasto będzie bardzo miękkie i lepkie).
W płytkiej misce umieścić surowy cukier. Używając miary łyżki stołowej, wyjmij ciasto. Za pomocą drugiej łyżki, miarka ciasto z miarki łyżki do miski z surowym cukrem; włączyć do płaszcza dobrze.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia. Powtórz z połową pozostałego ciasta i cukru, rozstaw kulki 1 1/2" OD SIEBIE.
Piec ciasteczka, obracając arkusze w połowie, aż krawędzie są twarde i centra pojawiają się popękane, 10-12 minut.
Przenieść pliki cookie do stojaków drucianych i ostudzić. Powtórz z pozostałym ciastem i cukrem, używając schłodzonych blach do pieczenia i nowego pergaminu.