Ciasteczka Imbirowe
Ciasteczka imbirowe to Wegetariańskie przepis z 60 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka niespełnionej melasy, mielone goździki, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 8%. Podobne przepisy to Ciasteczka Imbirowe Bez Jaj | Chewy Imbirowe Ciasteczka Melasy, Ciasteczka Imbirowe, oraz Ciasteczka Imbirowe.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem mąkę, soda oczyszczona, sól, cynamon, goździki, i imbir; odstawić.
W misce stojącego miksera wyposażonego w przystawkę do łopatek, ubij cukier i masło na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, 2 do 3 minut, skrobając boki miski w połowie. Ubić jajko i melasę do połączenia. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i stopniowo dodawaj mieszaninę mąki, ubijając aż do połączenia.
Przenieść ciasto do czystej miski, przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, około 1 godziny (i do 24 godzin).
Ułóż stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem lub nonstick silikonowe maty do pieczenia; odstawić.
Umieścić dodatkowy cukier do walcowania na talerzu; odstawić.
Użyj 1 1/2-calowej miarki do lodów, aby wyjąć ciasto i zwinąć w kulki między rękami.
Rozwałkować kulki w cukrze, aby pokryć i umieścić około 2 cale od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
Piec jeden arkusz na raz, obracając arkusz dwie trzecie drogi przez czas pieczenia, aż ciasteczka są głęboko złociste, a centra są twarde, 15 do 20 minut.
Przenieś arkusz do stojaka z drutu, aby ostygł przez 10 minut. Użyj szpatułki, aby przenieść pliki cookie do stojaka i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Kontynuuj toczenie i piecz Pozostałe ciasteczka w ten sam sposób.
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
Piekarnia na Brooklynie od 10 lat. John pracował w Martha Stewart Living Omnimedia, stając się polecanym szefem kuchni na co dzień, a w 2008 roku został gospodarzem spin-offu Everyday Baking. W 2005 roku John otworzył SoNo Baking Company and Cafe w South Norwalk w stanie Connecticut.