Ciasteczka Florenckie

Ciasteczka Florenckie
Florenckie ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 75 kalorii. Ten wegetariański przepis służy 36 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 godzin. Jeśli masz skórkę pomarańczową, śmietanę, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasteczka Florenckie, Ciasteczka Florenckie-Trójkąty, oraz Ciasteczka Amaretto Florentine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść migdały, mąkę i skórkę w średniej misce i wrzuć gumową łopatką lub drewnianą łyżką do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Cukier, masło, syrop kukurydziany, śmietana i sól umieścić w małym rondlu na średnim ogniu, wymieszać do połączenia i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Zdjąć patelnię z ognia, dodać mieszaninę migdałów i wymieszać, aby połączyć.Upuść czubate łyżeczki ciasta co najmniej 3 cale od siebie na przygotowanych blach do pieczenia, 6 na arkusz. Używając gumowej szpatułki, wklep ciasto na koła o szerokości 2 cali, rozkładając migdały na równą pojedynczą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
5
Umieścić obie blachy w piekarniku i piec przez 5 minut. Obróć blachy do pieczenia z przodu do tyłu i od góry do dołu i piec, aż florentines są światło złoty brąz wokół krawędzi, o 4 do 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka FlorenckieCiasteczka Florenckie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika do stojaków drutu i niech ciasteczka ostygnie na blasze do pieczenia przez 2 protokół. Ostrożnie usuń florentyny z blach do pieczenia cienką metalową szpatułką, przenieś do stojaków z drutu i całkowicie ostudź. Powtórz z pozostałym cieście—możesz ponownie użyć blach do pieczenia i pergaminu, gdy jeszcze ciepłe. Zastrzegamy pergamin arkuszy do skropienia czekolady na schłodzone ciasteczka, Jeśli za pomocą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść schłodzone ciasteczka na zarezerwowanych arkuszach pergaminu. Roztopić kawałki czekolady w małym rondlu na małym ogniu. (Alternatywnie, roztopić kawałki czekolady w kuchence mikrofalowej w krótkich krokach, aby uniknąć spalania czekolady.) Zanurzyć widelec w czekoladzie i skropić nim florentyny zygzakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Pliki CookiePliki Cookie
CzekoladaCzekolada
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Niech ciasteczka siedzieć, aż czekolada ustawi, o 30 protokół. Przechowywać florentyny w szczelnym pojemniku do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 hrs
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn