Ciasteczka Czekoladowo-Truskawkowe Crunch
Chocolate Chip Strawberry Crunch Cookies może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swój repertuar deserowy. Ten przepis służy 48 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis od Foodista wymaga masła, chipsów czekoladowych, cukru granulowanego i sody oczyszczonej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 2%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czekoladowe Ciasteczka Crunch, Ciasteczka Czekoladowo-Kokosowe Crunch, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe Crunch.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Roztopić masło, dodać cukry i wymieszać.
Dodaj sodę, sól, wanilię i ubite jajka.
Dobrze wymieszać. Następnie dodać mąkę i wymieszać.
Dodać pokruszone płatki kukurydziane i kawałki czekolady i dokładnie wymieszać.
Uformuj ciasto w kulki wielkości orzecha włoskiego za pomocą małej łyżki do lodów.
Umieścić na pergaminie pokrytym arkuszem ciastek. Włożyłem około 8 kulek na arkuszu, aby sprawdzić rozmiar podczas pieczenia. Tak się cieszę. Przepis mówi 12 na arkusz i wszystkie byłyby sklejone! Więc 8 jest świetne. Użyj widelca, aby przycisnąć je lekko przed pieczeniem.
Piec przez 10 minut. Schłodzić na blasze ciastek przez 2 minuty, a następnie wyjąć do stojaka z drutu, aż będą całkowicie chłodne.