Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Przepis Chocolate Mint Brownies może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 5 godzin i 30 minut. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 231 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz betty supreme original brownie mix, cukier puder, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe, oraz Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania. (Dla łatwiejszego cięcia, Pan linii z folią, a następnie nasmarować dno tylko z folii.) Make brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny.
W dużej misce, beat zmiękczone masło i twarożek z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać 1/4 szklanki śmietany do ubijania; ubić do wymieszania. Powoli dodawać cukier puder; ubijać, aż będzie puszysty.
Dodaj ekstrakt mięty i kolor żywności; dobrze wymieszać.
Rozłożone na schłodzonych ciasteczkach. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu.
Tymczasem, w nonstick 2-quart rondel, podgrzać składniki polewy na średnim ogniu, stale mieszając, aż stopi się i gładkie. Schłodzić około 10 minut lub do letniej.
Polewać nadzieniem; rozprowadzić na przykryciu. Przechowywać w lodówce odkryte około 2 godzin lub do zestawu. Przed cięciem odstawić na 20 minut w temperaturze pokojowej. W przypadku brownies pokrój w 9 rzędów na 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.