Ciasteczka Czekoladowo-Miętowe
Ciasteczka czekoladowo-miętowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 203 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, półsłodkie chipsy czekoladowe, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Czekoladowe bezy z lodami, cukierkami miętowymi i sosem czekoladowo-miętowym, Cukierki Z Ciasteczkami Miętowymi, oraz Cukierki Miętowe Warstwowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu gotuj cukier, masło i wodę, mieszając od czasu do czasu, aż się stopią.
Wyjąć z ognia, wymieszać z kawałkami czekolady, aż się stopią i odstawić do ostygnięcia na 10 minut.
Wlać mieszaninę czekolady do dużej miski i ubić jajka, jeden po drugim.
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól, wymieszać z mieszaniną czekolady. Przykryć i przechowywać w lodówce ciasto przez co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Rozwałkuj ciasto na ciastka w kulki wielkości orzecha włoskiego i umieść 2 cale od siebie na przygotowanych arkuszach ciastek.
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, należy uważać, aby nie przesadzić. Gdy ciastka wychodzą z piekarnika, Naciśnij jeden wafel miętowy na górze każdego ciastka i odstaw na 1 minutę. Gdy mięta jest zmiękczona, obracaj tylną częścią łyżki lub wykałaczki, aby uzyskać wzór z Zielonym nadzieniem wafla mięty. W przypadku mniejszych ciasteczek miętówki należy rozbić na pół.