Ciasteczka czekoladowe na patyku to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka dekoracji: kolorowy cukier, sól, żółtka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Spróbuj Przyklej Do Zębów Czekoladowe Ciasteczka, Ciasteczka na patyku, oraz Ciasteczka na patyku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij masło i cukier na średniej prędkości mikserem elektrycznym około 5 minut lub do kremowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodać żółtka i wanilię, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
3
Połączyć mąkę, kakao i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Przykryć i zamrozić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)
4
Rozwałkuj ciasto na grubość 3/8 cala na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
5
Wytnij pożądane kształty za pomocą ulubionych sezonowych frezów; umieść na lekko nasmarowanych blachach do pieczenia, umożliwiając miejsce na Laski rzemieślnicze. Włóż 1 patyczek rzemieślniczy na dno każdego ciastka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec w temperaturze 350 przez 10 do 16 minut lub aż brzegi będą złote. (Czas pieczenia może się różnić w zależności od kształtów i rozmiarów ciasteczek.) Ostudzić 5 minut na blachach do pieczenia. Wsuń metalową szpatułkę pod ciasteczka, aby poluzować; całkowicie ostudzić na blachach do pieczenia.
Rozłóż dużą ilość łatwego lukier mikrofalowy, w którym każdy kij i ciastko są połączone, aby zapewnić stabilność.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
8
Pozostawić do wyschnięcia około 30 minut.
9
Rozprowadź cienką warstwę łatwego lukru mikrofalowego na przedniej stronie każdego ciastka i posyp pożądanymi dekoracjami przed wyschnięciem lukru; następnie całkowicie wysusz. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
10
Uwaga: nie zastępuj schłodzonego ciasta ciastkarskiego tym przepisem. Zawiera zakwaszanie i ma tendencję do rozprzestrzeniania się podczas pieczenia, zniekształcając kształty ciasteczek.