Ciasteczka Cukrowe Z Lukrem Migdałowym
Ciasteczka cukrowe z lukrem migdałowym to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 60 porcji z 257 kalorii, 7G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, sodę oczyszczoną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lukier do ciastek z cukrem, Ciasteczka cukrowe z lukrem maślanym, oraz Puszyste Ciasteczka Cukrowe I Lukier Waniliowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić w średniej misce. Ubij masło i cukier granulowany w mikserze stojącym wyposażonym w mocowanie łopatek na średniej prędkości, aż będzie puszyste. Ubić w jajku, a następnie ubić ekstrakty waniliowe i migdałowe. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej; dodaj mieszaninę mąki i ubijaj aż się połączą. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Miarka 1-calowe kopce ciasta na przygotowanych blach do pieczenia, o 2 1/2 cala od siebie; spłaszczyć kopce palcami.
Piec, aż ciasteczka będą złote na brzegach, o 10 protokół.
Niech ciasteczka ostygną 10 minut na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaków do całkowitego ostygnięcia.
Dodać lukier: masło, ekstrakty z migdałów i wanilii oraz sól ubić w mikserze stojącym wyposażonym w przystawkę do łopatek na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać cukier cukierniczy i ubić na gładką i kremową masę.
Przenieść do worka rurowego wyposażonego w małą końcówkę star. Rura lukier na schłodzone ciasteczka i góry z nonpareils lub migdałów Jordan.