Ciasteczka bezowe z kawałkami czekolady i trzciną cukrową

Ciasteczka bezowe z kawałkami czekolady i trzciną cukrową
Potrzebujesz bezglutenowego, bezmlecznego i przyjaznego dla diety deseru ? Ciasteczka bezowe z kawałkami czekolady i trzciną cukrową mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 60. Za 9 centów za porcję , ten przepis pokrywa 1% Twojego dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 40 kalorii , 1 g białka i 2 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup sól, ekstrakt waniliowy, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Dzięki temu przepisowi Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowe. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 26 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 55 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 11% , to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to ciasteczka Sunny's z kawałkami czekolady , miętowe ciasteczka z kawałkami czekolady w słoiku i krówki z kawałkami czekolady .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Arkusze ciastek wyłóż papierem pergaminowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Białka ubić w czystej szklanej lub metalowej misce, aż się spienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj sól i krem z kamienia nazębnego i kontynuuj ubijanie, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj cukier, cały czas ubijając na sztywną pianę. Gdy beza będzie sztywna, wyjmij ją z miksera. Wymieszaj wanilię i dodaj laski cukierków, kawałki czekolady i orzechy włoskie. Nakładać czubatą łyżeczką na przygotowaną blachę do pieczenia. Jeśli nie możesz upiec wszystkich ciasteczek na raz, resztę przechowuj w lodówce do czasu upieczenia pozostałych.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Krem TatarskiKrem Tatarski
Candy CaneCandy Cane
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Piec przez 40 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż ciasto będzie wystarczająco suche, aby można je było łatwo odkleić od blachy. Ostudzić ciasteczka, a następnie przechowywać je w szczelnej puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Cream Sherry, Wino Porto, Moscato Dasti

Deser można połączyć z kremową sherry, winem porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Kremowa sherry NV Solera z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn