Ciasta Z Łososia Z Sałatką

Ciasta Z Łososia Z Sałatką
Ciasta z łososiem z sałatką mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis zawiera 4 porcje z 478 kalorii, 43g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Za 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę z cytryny, pieczoną paprykę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 19 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest ogromny. Ciasta z łososia z sałatką z rukoli, Łatwe ciasta z łososiem z sałatką z rukoli, oraz Chrupiące ciasta z łososia z kremową sałatką z ogórków są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
W misce wymieszaj łososia, kukurydzę, jajko, 3 łyżki bułki tartej i sos tatarski, pieczoną czerwoną paprykę, pietruszkę, skórkę z cytryny i 3/4 łyżeczki Old Bay. Delikatnie uformuj osiem pasztecików o grubości 3/4 cala i zamroź, aż będą twarde, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
Sos TatarskiSos Tatarski
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Ubij pozostałe 2 łyżki sosu tatarskiego, sok z cytryny, 1 łyżkę wody, pozostałą 1/4 łyżeczki starej zatoki i pieprz do smaku w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść pozostałe 5 łyżek bułki tartej w płytkiej misce. Wciśnij ciastka z łososiem w bułce tartej, aby obtoczyć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej żaroodpornej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj ciastka z łososiem i gotuj na złoty kolor, 3 do 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
5
Przełóż patelnię do piekarnika i piecz, aż ciasta się podgrzają, jeszcze 6 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj zielenie do miski z dressingiem i wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Placki z łososia podawać z sałatką, sosem tatarskim i kawałkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos TatarskiSos Tatarski
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
8
Zdjęcia: Christopher Testani

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Łosoś działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Poppy Monterey Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn