Ciasta Z Łososia Z Sałatką
Ciasta z łososiem z sałatką mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis zawiera 4 porcje z 478 kalorii, 43g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Za 4,36 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę z cytryny, pieczoną paprykę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 19 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest ogromny. Ciasta z łososia z sałatką z rukoli, Łatwe ciasta z łososiem z sałatką z rukoli, oraz Chrupiące ciasta z łososia z kremową sałatką z ogórków są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W misce wymieszaj łososia, kukurydzę, jajko, 3 łyżki bułki tartej i sos tatarski, pieczoną czerwoną paprykę, pietruszkę, skórkę z cytryny i 3/4 łyżeczki Old Bay. Delikatnie uformuj osiem pasztecików o grubości 3/4 cala i zamroź, aż będą twarde, około 5 minut.
Ubij pozostałe 2 łyżki sosu tatarskiego, sok z cytryny, 1 łyżkę wody, pozostałą 1/4 łyżeczki starej zatoki i pieprz do smaku w dużej misce.
Umieść pozostałe 5 łyżek bułki tartej w płytkiej misce. Wciśnij ciastka z łososiem w bułce tartej, aby obtoczyć obie strony.
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej żaroodpornej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj ciastka z łososiem i gotuj na złoty kolor, 3 do 4 minut z każdej strony.
Przełóż patelnię do piekarnika i piecz, aż ciasta się podgrzają, jeszcze 6 do 8 minut.
Dodaj zielenie do miski z dressingiem i wrzuć.
Placki z łososia podawać z sałatką, sosem tatarskim i kawałkami cytryny.
Zdjęcia: Christopher Testani
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Łosoś działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Poppy Monterey Pinot Noir z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.