Ciasta Z Kapustą
Ciasta z kapusty wymagają około 30 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mleka, sody oczyszczonej, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Smażone ciasta ryżowe z boczkiem i kapustą, Ciastka krabowe Mendo Bistro z kapustą, oraz Placki Ziemniaczano-Wieprzowe Z Kapustą Napa I Rzeżuchą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z kapustą i cebulą; gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie i pachnące, o 10 protokół. Doprawić pieprzem i odstawić do ostygnięcia.
Wymieszać jogurt, mleko, olej roślinny i jajka w misce, aż do równomiernego wymieszania; odstawić. W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Zrób dobrze w środku suchych składników.
Wlać mokrą mieszaninę do studni, a następnie mieszać, aż dobrze się połączą. Złóż schłodzoną kapustę i cebulę do ciasta naleśnikowego.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, a w razie potrzeby masło lub olej.
Wlać 1/4 cupfuls ciasta na patelni, i gotować, aż pojawią się bąbelki na powierzchni. Flip z łopatką, i gotować, aż rumiane z drugiej strony.