Ciasta z cukinii z wędzonym pstrągiem

Ciasta z cukinii z wędzonym pstrągiem
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 32 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Jeśli 23 grosze za porcję mieści się w budżecie, ciasto z cukinii z wędzonym pstrągiem może być super pescatarian przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cukinię, krem, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pstrąg Wędzony Placki Ziemniaczane, Wędzone pstrągi z groszkiem, oraz Torty z wędzonego pstrąga w sosie musztardowo-szczypiorkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cukinię w durszlaku ustawionym na misce;posypać solą i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Placemmałe talerze na szczycie cukinii, aby je zważyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
3
Odstawić na 30 minut do drenażu.
4
Wyciśnij cukinię tak suchą, jak to możliwe w ręczniku kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
5
Przenieść cukinię do mediumbowl. Wymieszać z mąką, parmezanem i szalotką, następnie wymieszać z ubitą mieszanką jajek i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
CukiniaCukinia
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
6
Linia duża obramowana blacha do pieczenia z papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Pędzel duży nonstickskillet z wystarczającą ilością oleju do powlekania; ciepło overmedium-wysokie ciepło. Pracując partiami, upuść mieszaninę cukinii na patelnię przez ską1 łyżki stołowe, odstępy od siebie. Używając patuli, spłaszczyć ciasta do 2-calowych rund.Gotować do złotego na dnie, szczotkując skórkę z większą ilością oleju w zależności od potrzeb, około 1 do 1 1/2 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przenieść ciasta do gotowego wypieku sheet.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Schłodzić, następnie przykryć i schłodzić. Rewarmuncovered w piekarniku 163° do ogrzania przez, o 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
9
Na półmisku ułożyć ciepłe ciasta z cukinii.Na wierzch każdego z nich nałożyć małą łyżkę kwaśnego śmietany i kawałek wędzonego pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
CukiniaCukinia
10
Posypać koperkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn