Ciasta Risotto

Ciasta Risotto
Ciasta Risotto mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 543 kalorie, 24g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ryżu arborio, masło, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasta Risotto, Ciasto Risotto Z Kalafiorem, oraz Ciasta Z Grzybowym Risotto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na risotto: w średnim rondlu podgrzej rosół z kurczaka na wolnym ogniu. W osobnym rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać szalotki do masła, gotowanie aż pachnące i półprzezroczyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Dodać ryż Arborio i lekko tosty, mieszając do herbu w masło i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż ArborrioRyż Arborrio
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
4
Dodaj białe wino, kontynuując gotowanie, mieszając, aż wino zostanie wchłonięte. Powinieneś być w stanie przepuścić łyżkę przez risotto i mieć wcięcia. Używając chochli, dodaj wystarczającą ilość ciepłego bulionu z kurczaka, aby pokryć ryż, stale mieszając na średnim ogniu, aż bulion zostanie całkowicie wchłonięty. Powtórz proces jeszcze 3 razy, dodając bulion etapami, kontynuując mieszanie. Po dodaniu całego bulionu z kurczaka, a ryż będzie miękki, dodaj groszek, sok z cytryny i skórkę z cytryny i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z parmezanem, mozzarellą i doprawić solą i pieprzem. Ostudzić risotto, rozkładając je równomiernie na blasze. Przykryć folią i schłodzić w lodówce przez 20 do 30 minut. Po ostygnięciu risotto, tworzą mieszaninę do Burger wielkości pasztecików, o grubości 1 cala. Ustawić stację pogłębiania z mąką w jednym naczyniu, ubić jajka w innym i Panko bułkę tartą w innym. Paszteciki ryżowe zanurzyć w mące, następnie w jajkach, a na koniec posmarować je w bułce tartej panko. Na dużej patelni, ciepła 1/2-calowy olej roślinny na średnim ogniu, aż szczypta panko skwierczy po upuszczeniu w oleju. Pracując w partiach od 2 do 3, smażyć ciasta risotto na złoty kolor, 2 do 3 minut na stronę(użyj szpatułki rybnej pod ciastem i tyłu widelca na górze, aby ustabilizować się podczas przewracania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Przenieś do stojaka z drutu, który pomoże im pozostać chrupiące. Doprawić solą i gotowe do podania. Cook ' s Note: jest to świetny sposób, aby wykorzystać resztki risotto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn