Ciasta kukurydziane i krabowe
Placki kukurydziane i krabowe to pescatarian hor d ' oeuvre. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajko, mięso z krabowych pazurów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Corn ' N Crab Cakes, Ciasta krabowo-kukurydziane, oraz Curry Kukurydziano-Krabowe Ciasta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasta, połączyć pierwsze 8 składników w dużej misce, mieszając, aż dobrze wymieszane. Wymieszać w 3/4 szklanki panko. Podzielić mieszaninę na 8 równych porcji; kształt każdy w 1-cal grubości patty. Ułóż paszteciki w jednej warstwie na małej blasze do pieczenia.
Umieścić paszteciki w zamrażarce na 20 minut lub do firmy.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj pozostałe 3/4 szklanki panko do patelni; płaszcz Panko lekko sprayem do gotowania. Gotować 2 protokół lub do tosty, często mieszając.
Miejsce tosty panko w płytkim naczyniu; pogłębiać ciasta krabowe w tosty okruchy. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi.
Stopić 2 1/4 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; wirować do herbu. Obie strony 4 ciastek pokryć sprayem do gotowania.
Dodaj powlekane ciasta na patelnię; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż złoty kolor.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałym masłem, sprayem do gotowania i ciastkami krabowymi.
Aby przygotować sos, połączyć natkę pietruszki i pozostałe składniki w małej misce, dobrze mieszając.