Ciasta krabowe z pikantnym Rémoulade
Ciastka krabowe z pikantnym Rémoulade to bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Na 4,55 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką pieprz, szczypiorek, pietruszkę płaską i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasta krabowe z pikantnym Rémoulade, Bezglutenowe ciastka krabowe z pikantnym mlecznym Remoulade, oraz Ciasta Krabowe Z Rémoulade dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować ciasta krabowe, połącz pierwsze 8 składników.
Dodaj panko i kraba, podrzucając delikatnie połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Napełnij 1/3 szklanki suchej miarki mieszaniną krabów. Odwróć na powierzchnię roboczą; delikatnie wklep w Patty o grubości 3/4 cala. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną kraba, tworząc 8 ciastek.
Rozgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 4 ciastka krabowe na patelnię; gotować 4 minuty lub do dna są złote. Ostrożnie obrócić ciasta; gotować 4 minuty lub do dna są złote i krab ciasta są dokładnie ogrzewane.
Wyjmij ciastka z patelni; utrzymuj ciepło. Wytrzyj patelnię do sucha ręcznikami papierowymi.
Podgrzać Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju na patelni. Powtórz procedurę z pozostałymi 4 ciastkami krabowymi.
Aby przygotować rmoulade, połączyć 1/4 szklanki majonezu i pozostałych składników w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Podawać z ciastami krabowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.