Ciasta krabowe z pieczonym sosem z czerwonej papryki

Ciasta krabowe z pieczonym sosem z czerwonej papryki
Ciasta krabowe z pieczonym sosem z czerwonej papryki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 632 kalorie, 24g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.04 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać kilka kropli sos pieprzowy, ranczo dressing, Cracker posiłek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać majonez o obniżonej zawartości tłuszczu, można śledzić to danie główne z Zaarbucks Słynne Bułeczki Morelowo-Migdałowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Low Carb Crab Cakes w / pieczony sos z czerwonej papryki, Ciastka krabowe z sosem z czerwonej papryki, oraz Pieczone Placki Z Kraba Z Czerwonym Pieprzem Chipotle SOS Limonkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić Cracker posiłek w misce i zrobić dobrze w środku posiłku. Ubij jajko z mlekiem i wlej do studni. Zwilżyć mączkę krakersa i połączyć płyn z mączką za pomocą palców widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj mięso kraba, Krab gotować przyprawy, proszek do pieczenia, pietruszka, Skórka z cytryny, seler, Worcestershire, ostry sos pieprzowy, i majonez do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
CrabmeatCrabmeat
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dobrze wymieszać wszystkie składniki i uformować w 8 (3-calowe) paszteciki.
4
Dodaj 1/2-calowy olej roślinny lub rzepakowy na patelni i podgrzać do średniej wysokiej temperatury. Smażyć ciasta 3 minuty z każdej strony i osuszyć na wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu. Gotuj 4 ciasta na raz, aby temperatura oleju nie spadła zbyt nisko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W przypadku sosu z czerwonej papryki połącz odsączoną czerwoną paprykę w misce robota kuchennego z majonezem i sosem chili. Pulse / zmielić składniki na gładki SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Przełożyć sos do małej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Podawać ciasta krabowe z sosem i klinami cytrynowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn