Ciasta Krabowe

Ciastka krabowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sok z pomarańczy, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do mieszania, połączyć mięso kraba z bułką tartą.
Dodaj białko jaja, majonez, sambal, szczypiorek i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem. Składniki złożyć delikatnie, ale dokładnie, uważając, aby nie rozgnieść mięsa krabowego. Uformuj mieszaninę na 4 jednolite paszteciki; powinny być wilgotne i po prostu trzymać się razem.
Posmaruj patelnię olejem roślinnym i umieść na średnim ogniu. Smażyć ciasta krabowe, aż rumiane, o 4 protokół z każdej strony.
Podawać natychmiast na łóżku z rukoli z brązowym masłem-pomidor Vinaigrette.
Roztopić 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu. Gdy piana ustępuje, dodać szalotkę i liście laurowe. Gotować przez 1 minutę, aby zmiękczyć szalotki.
Dodać pozostałe masło i nadal gotować, aż masło zacznie brązowieć, o 3 protokół.
Dodaj pomidory, sok pomarańczowy, szczypiorek, i sherry. Gotować przez 2 Więcej minut po prostu rozbić pomidory.
Ubijamy oliwę, doprawiamy solą i pieprzem.
Wyjąć z ognia i podawać na ciepło z ciastami krabowymi.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.