Ciasta Krabowe

Ciasta Krabowe
Ciastka krabowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 619 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,02 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, sok z pomarańczy, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce do mieszania, połączyć mięso kraba z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodaj białko jaja, majonez, sambal, szczypiorek i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem. Składniki złożyć delikatnie, ale dokładnie, uważając, aby nie rozgnieść mięsa krabowego. Uformuj mieszaninę na 4 jednolite paszteciki; powinny być wilgotne i po prostu trzymać się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
Białka JajBiałka Jaj
CrabmeatCrabmeat
SzczypiorekSzczypiorek
3
Posmaruj patelnię olejem roślinnym i umieść na średnim ogniu. Smażyć ciasta krabowe, aż rumiane, o 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Podawać natychmiast na łóżku z rukoli z brązowym masłem-pomidor Vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
RukolaRukola
MasłoMasło
PomidorPomidor
5
Roztopić 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu. Gdy piana ustępuje, dodać szalotkę i liście laurowe. Gotować przez 1 minutę, aby zmiękczyć szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać pozostałe masło i nadal gotować, aż masło zacznie brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
7
Dodaj pomidory, sok pomarańczowy, szczypiorek, i sherry. Gotować przez 2 Więcej minut po prostu rozbić pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
PomidorPomidor
SzczypiorekSzczypiorek
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
8
Ubijamy oliwę, doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Wyjąć z ognia i podawać na ciepło z ciastami krabowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn