Ciasta Krabowe
Need a pescatarian hor d ' oeuvre? Ciasto krabowe może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.49 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 392 kalorie. Jeśli masz chleb kanapkowy, kliny cytryny, sos worcestershire, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 54%. Podobne przepisy to Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Ciasta Krabowe.
Instrukcje
Chleb rozdrzeć na małe kawałki do miski z krabem.
Dodać majonez, sos Worcestershire, 2 łyżki jajek (wyrzucić resztę) i szczyptę soli.
Wymieszać delikatnie, ale dokładnie, a następnie uformować na 4 paszteciki (o średnicy około 3 cali).
Rozgrzać masło w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż piana ustąpi, a następnie gotować ciasta krabowe, obracając raz, aż złoty kolor brązowy, o 6 minut w sumie.
frytki i / lub zielenina z cytrynowym winegretem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.