Chutney żurawinowy, wiśniowy i orzechowy

Chutney żurawinowy, wiśniowy i orzechowy
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Żurawina, wiśnia, i Chutney orzechowy może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, wodę, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Chutney Wiśniowo-Żurawinowy, Chutney żurawinowy, wiśniowy i gruszkowy, oraz Chutney Z Żurawiny, Wiśni I Grejpfruta.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać wiśnie i gotować 1 minutę. Wymieszać z żurawiną; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż żurawina pop.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
CzereśnieCzereśnie
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać orzechy włoskie, startą skórkę i ekstrakt.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
WołowinaWołowina
4
W razie potrzeby udekorować pomarańczowymi paskami Skórki. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn