Chutney Z Czerwonej Cebuli
Need a bezglutenowa i wegańska przyprawa? Chutney z czerwonej cebuli może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz sól, pieprz, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Spróbuj Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, Chutney z marchwi-chutney z cebuli z marchwi dla Idli Dosa-chutney z Indii Południowych s, oraz Chutney cebulowy-Vengaya Chutney | Przystawka do Idli Dosa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki zagotować w średnim rondlu. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut. Odkryć i gotować 10 minut lub aż płyn prawie wyparuje. Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku przez okres do 2 tygodni.