Chutney-Topped Brie
Chutney-Topped Brie może być tylko przystawką, której szukasz. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, chutney morelowy, brie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chutney-Topped Brie, Brie Z Żurawiną, oraz Plastry Ziemniaczane Baby Brie.
Instrukcje
Trim i wyrzucić skórkę z góry 8-oz. Rundzie Brie, pozostawiając granicę 1/4 cala.
Umieścić Brie w naczyniu żaroodpornym; top z 1/4 Puchar moreli chutney.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Podgrzać 2 Łyżki. posiekane migdały w małej patelni nonstick na średnim ogniu, często mieszając, 2 do 3 minut lub do tosty.
Posypać Brie równomiernie migdałami.