Chutney - Sałatka z indyka na Focaccii
Przepis Chutney-Sałatka z indyka na Focaccia może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 345 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odbierz opatrunek Cezar, nasiona sezamu, focaccia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Indyka Chutney, Sałatka Z Makaronem Chutney Z Indyka, oraz Sałatka Z Indyka Żurawinowo-Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w średniej misce.
Dodać indyka; wrzucić delikatnie do płaszcza.
Każdy kawałek chleba przeciąć poziomo na pół. Spray Wyciąć Boki każdego kawałka z natryskiem do gotowania.
Kromki chleba ułożyć w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Piec w 350 przez 12 minut lub do tosty.
Rozłóż 1/2 szklanki sałatki z indyka na każdej dolnej połowie. Top z plasterkami cukinii, pieczoną papryką i szpinakiem; skropić sosem.
Rozłóż musztardę na wierzchu chleba; umieść na kanapkach.
Każdą kanapkę pokroić na 4 kliny.