Chutney-Glazurowana Marchewka
Chutney-Glazurowana marchew może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 118 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, sól, chutney z mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mango-Chutney Baby Carrots, Chutney-Glazurowany Kurczak, oraz Chutney-Glazurowany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew na dużej głębokiej patelni; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 8 do 10 minut lub aż marchewki będą miękkie.
Marchew odcedzić i wrócić do patelni.
Dodać chutney i pozostałe składniki; gotować na wolnym ogniu 1 do 2 minut lub aż marchew są zeszklone, często mieszając.