Churros z czekoladą-Dip Dulce de Leche
Churros z czekoladą - Dip Dulce de Leche to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 163 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, zmielony cynamon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 202 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mini Churros z gorącą czekoladą Dulce de Leche, Meksykańskie piwo doprawione Churros z czekoladą Dulce De Leche, oraz Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche).
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub dużym garnku na średnim ogniu, aż temperatura zarejestruje 177° na termometrze głębokim tłuszczu. (Olej powinien mieć głębokość od 1 do 1 1/2 cala).
Dopasuj torbę na ciasto lub solidną torbę na zamek błyskawiczny o rozmiarze galonów z końcówką o szerokości 1/2 cala (jeśli używasz plastikowej torby, odetnij jeden róg torby, aby dopasować końcówkę); odstaw na bok.
Wyłóż dużą blachę do pieczenia z dwiema warstwami ręczników papierowych.
Połączyć wszystko oprócz 1 łyżki cukru i cynamonu w dużym talerzu; odstawić.
Przynieś mleko, masło, sól, pozostałą 1 łyżkę cukru, laskę cynamonu, wanilię i gałkę muszkatołową, aby zagotować na średnim ogniu w dużym rondlu o ciężkim dnie. Wyłączyć ogień i odstawić na 10 minut, aby smaki zaparzały mleko.
Kij cynamonowy wyrzucić, dodać mieszankę mleczną do zagotowania na średnim ogniu, następnie dodać mąkę i energicznie ubić drewnianą łyżką, aż powstanie gładkie ciasto.
Przenieść ciasto do dużej miski i ostudzić 5 minut.
Dodawać jajka, pojedynczo, ubijając każde aż do całkowitego włączenia przed dodaniem następnego (jajka można ubić do ciasta za pomocą miksera elektrycznego lub ręcznie drewnianą łyżką).
Zeskrobać ciasto do przygotowanej torebki. Ostrożnie wymieszaj ciasto na gorącym oleju do 6-calowych churros, ściskając ciasto z końcówki Gwiazdy kciukiem i palcem wskazującym. Smażyć partie od 4 do 5 churros przez 3 do 4 minut, aż nabierze złotego koloru.
Churros przekładamy szczypcami na przygotowaną blachę do pieczenia, aby zmazać nadmiar oleju, następnie przekładamy na blaszkę cynamonowo-cukrową i wałkujemy.
Miejsce dulce de leche, chipsy czekoladowe, sól, i masło w średniej misce i kuchenka mikrofalowa 1 do 2 minut, aż frytki są stopione, zatrzymując kuchenkę mikrofalową wymieszać mieszaninę co 20 sekund.
Podawać z ciepłymi churrosami.