Churros
Przepis Churros jest gotowy w około 37 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 10 i kosztuje 32 centów za porcję. Ten deser ma 167 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jeśli masz olej roślinny, gałkę muszkatołową, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Churros de Queso (Churros serowe), Churros, oraz Churros dla podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij frytkownicę lub duży holenderski piekarnik do połowy olejem roślinnym i podgrzej do 350 stopni F.
Wymieszać cukier i cynamon razem w dużej płytkiej misce, odstawić.
Masło, wodę i cukier połączyć w dużym rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gdy dojdzie do wrzenia, spuść do średniego ciepła i dodaj mąkę, skórkę pomarańczową i gałkę muszkatołową, stale mieszając, aż odejdzie od patelni i utworzy kulkę.
Przenieść ciasto do miski i użyć miksera elektrycznego, aby pomóc schłodzić. W tym momencie możesz ubijać jajka, po 1 na raz, aż stanie się gładkie ciasto.
Przenieść mieszaninę do dużego worka rurowego wyposażonego w dużą końcówkę Gwiazdy. Pracując partiami, ostrożnie włóż 4-calowe wstążki bezpośrednio do gorącego oleju, aby smażyć. Smażyć na złoty kolor, obracając w razie potrzeby około 2 do 3 minut.
Wyjąć szczypcami i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Przenieść churros do mieszaniny cukier / cynamon i wrzucić do herbu.
Podawać natychmiast, gdy jest jeszcze ciepły.
Dodanie przez kuchnie Food Network po emisji programu.