Churros
Churros wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 849 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Churros de Queso (Churros serowe), Churros, oraz Churros dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej (1 1/2 cala) do 191° W 4-quart holenderski piekarnik lub głęboki rondel.
Podgrzać wodę i masło do walcowania gotować w rondlu 3-quart.
Zdjąć z ognia; szybko wymieszać z mąką i solą. Energicznie mieszać na małym ogniu, aż mieszanina utworzy kulkę.
Zdjąć z ognia; ubić w jajkach, po jednym na raz, aż będą gładkie i błyszczące.
Mieszanka łyżka do ciasta worek wyposażony w Star tip #
Wyciśnij 5-calowe paski ciasta na gorący olej. Gotować, obracając dowolnie, aż do głębokiego złotego koloru; odcedzić.
Obficie posypać cukrem pudrem.