Churros

Churros
Churros wymaga ok. 50 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 849 kalorii. Ten przepis służy 2. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Churros de Queso (Churros serowe), Churros, oraz Churros dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej (1 1/2 cala) do 191° W 4-quart holenderski piekarnik lub głęboki rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać wodę i masło do walcowania gotować w rondlu 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; szybko wymieszać z mąką i solą. Energicznie mieszać na małym ogniu, aż mieszanina utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Zdjąć z ognia; ubić w jajkach, po jednym na raz, aż będą gładkie i błyszczące.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
5
Mieszanka łyżka do ciasta worek wyposażony w Star tip #
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
6
Wyciśnij 5-calowe paski ciasta na gorący olej. Gotować, obracając dowolnie, aż do głębokiego złotego koloru; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
7
Obficie posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
8
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Parador Tempranillo z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo ma potężny profil owoców, charakterystyczny dla słonecznego i ciepłego sezonu wegetacyjnego. Wino przypomina klasyczną Ribera del Duero, ma jaskrawoczerwone owoce i fioletowe nuty, z kamienistym, klasycznie wytrawnym wykończeniem. Pierwszy rocznik z Winnicy dyliżansów.Mieszanka: 100% Tempranillo
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn