Churrasco z sosem Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Churrasco z sosem Chimichurri. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu, SOS chimichurri, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Churrasco z Pebre (Grillowana polędwica wołowa z chilijskim sosem kolendrowym), oraz Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć tłuszcz ze steku i odstawić.
Połącz kolendrę i następne 9 składników (kolendra przez liście laurowe) w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Dodaj stek do worka i zapieczętuj. Marynować w lodówce przez 3 godziny, od czasu do czasu obracając.
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; stek grillowy 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Podawać z sosem Chimichurri.