Churrasco z sosem Chimichurri

Churrasco z sosem Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Churrasco z sosem Chimichurri. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.36 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu, SOS chimichurri, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Churrasco z Pebre (Grillowana polędwica wołowa z chilijskim sosem kolendrowym), oraz Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyciąć tłuszcz ze steku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2
Połącz kolendrę i następne 9 składników (kolendra przez liście laurowe) w dużej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj stek do worka i zapieczętuj. Marynować w lodówce przez 3 godziny, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Umieść stek na stojaku grillowym pokrytym natryskiem; stek grillowy 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Odstawić 3 minuty.
8
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
9
Podawać z sosem Chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn